×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

ZywOo om vem som varit bäst i år: "Självklart har s1mple varit bättre än mig"

1
Team Vitalitys megastjärna Mathieu "ZywOo" Herbaut har inga problem att säga att Oleksandr "s1mple" Kostyliev haft ett bättre år.
Mathieu "ZywOo" Herbaut är onekligen en av världens absolut bästa spelare. Under de senaste två åren har 21-åringen utsetts till världens främsta spelare av HLTV efter enastående prestationer.

Under 2021 är det dock Natus Vincere-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev som varit spelaren på allas läppar. När året nu närmar sig sitt slut har också ZywOo fått medge att s1mple varit den bättre spelaren under året.

I en intervju med Esports Kingdom fick ZywOo frågan om vem han tyckte varit bäst under året.

— Självklart har s1mple varit bättre än mig i år, men jag har också haft ett dåligt år. Jag kommer att göra allt jag kan under 2022 för att prestera bättre, svarade ZywOo.

— Det här året har varit tufft med covid, det har stundtals varit väldigt tufft att spela hemifrån. Så s1mple har definitivt varit bättre än mig i år. Jag har inga problem att säga det, men jag vill spela bättre under 2022 och så är det med det.

Under IEM Winter, där Navi inte deltog, lyckades ZywOo och hans Vitality ta sin första stora titel under året. I finalen mot NIP var ZywOo strålande vilket ledde till att han utsågs till turneringens bästa spelare.

Vitality spelar sin första match i Blast Premiers årsfinaler senare idag. Klockan 16:30 kliver fransmännen ut på servern för att möta Astralis.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..