×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

Ence skickar hem Godsent från IEM Katowice — kvalar till gruppspelen

2
Ence säkrar gruppspelsplats efter sista chansen-vinsten mot Godsent i IEM Katowice.
ENCE Esports visar på starkt spel i säkrandet av en gruppspelsplats i sista chansen efter 2-1-vinsten mot Godsent i IEM Katowice.


Matchen startade på Ences kartval Nuke och strålade snabbt ljuset på ett överlägset och aggressivt Ence som säkrade första halvleken med en 11-4-ledning. Med kartkunskapen och spelstilen var Godsent chanslösa när Ence iskallt roffade åt sig kartvinsten med 16-5.

Mötet fortsatte in på brassarnas kartval Ancient där kampen nu var mycket jämnare. Godsent inledde med en 8-7-ledning på sin T-sida som Ence svarade på i andra halvlek med ett 8-7 själva. Motståndet fortsatte mellan lagen tills Godsent till slut lyckades knäppa en 22-19-vinst efter två övertidsperioder.

På den avgörande kartan Mirage var ställningen jämn mellan de två lagen under första halvan med Ence på T-sidan i 7-8-underläge. Efter sidbytet satte Ence stopp för brassarna och säkrade kartan med 16-11 och därmed matchen.

Vinsten för Ence innebär en säkrad gruppspelsplats och en hemresa för brasilianska Godsent som nu är utslagna ur IEM Katowice.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..