×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Klart: Australiska stjärnan hoppar in i Faze — ersätter ropz istället för olofmeister

1
Complexity-spelaren kommer att spela de första matcherna i turneringen för Faze.
Justin "jks" Savage blir den spelare som ersätter den covidsjuka Faze Clan-stjärnan Robin "ropz" Kool under de första matcherna av IEM Katowice. Det meddelar organisationen på Twitter.

Complexity-spelaren har inte spelat någon tävlingsmatch sedan oktober då det amerikanska laget misslyckades att kvalificera sig för Majorn i Stockholm. Efter förra årets svaga resultat valde Complexity att göra om sin femma helt vilket ledde till att jks sattes på bänken och transferlistades.

Innan jks skrev på för Complexity skördade 26-åringen stora framgångar med Renegades och 100 Thieves. Bland annat slutade jks på en delad tredjeplats på Majorn i Berlin 2019 med Renegades.

Faze Clan inleder sin resa i IEM Katowice i turneringens play-in-fas på tisdag nästa vecka. Då ställs Faze mot det tyska laget Sprout i en match som är schemalagd att starta klockan 12:15.


Den svenske legendaren Olof "olofmeister" Kajbjer, som hade varit en naturlig ersättare för ropz i Katowice, meddelade under gårdagen att han inte har möjlighet att hoppa in för Faze då han sedan tidigare hade en resa till New York inplanerad.

Faze Clan ställer upp med följande uppställning i inledningen av IEM Katowice:

Finn "karrigan" Andersen
Helvijs "broky" Saukants
Russel "Twistzz" Van Dulken
Håvard "rain" Nygaard
Justin "jks" Savage (stand-in)

Robert "RobbaN" Dahlström (coach)

Artikelbild: Pressbild/Starladder
Videokälla: Starladder/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..