×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas ställer upp med ny ersättare för phzy: "Riktigt taggad"

1
Victor "Larva" Bruhn kliver in som ersättare för Love "phzy" Smidebrant i Young Ninjas.
Sedan Love "phzy" Smidebrant kallats upp som ersättare för Nicolai "dev1ce" Reedtz i Ninjas in Pyjamas startfemma har akademilaget spelat med den klubblöse AWP-talangen Jack "Jackinho" Ström Mattsson som stand-in.

I kvällens Malta Vibes Knockout-möte mot Fnatic Rising är det dock inte Jackinho som hoppar in. Istället blir det Victor "Larva" Bruhn som kliver in på servern med NIP:s akademilag.

För Fragbite berättar talangen att han hunnit träna litegrann med laget och känner sig redo för inhoppet.

— Det känns bra inför matchen! Vi har hunnit pracca i nästan en vecka nu och det har varit en rätt stor omställning i nivån på motståndet för mig, men jag känner att det har gått bättre dag för dag så jag är riktigt taggad på matchen ikväll, säger Larva.

— Jag är bra polare med de flesta i YN sedan innan och när dom väl behövde en stand-in för phzy så blev det att jag fick frågan. Jag har inte direkt haft chansen att visa vad jag går för som AWP-spelare i de högre nivåerna än men är glad över att mina boys i YN litar på mig och gav mig denna chansen.

Under höstsäsongen representerade 19-åringen Marskalk och vann bland annat Fragleagues Sverige-division.

Kvällens match blir Larvas första officiella tävlingsmatch tillsammans med Young Ninjas. Matchen är schemalagd att starta klockan 19:00 och sänds på Eden Esports Twitch-kanal.

Artikelbild: Jesper Zerman/Bildbyrån och Kalle Strömgren
Videokälla: Elitserien/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..