×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Australien

Ny uppdatering till CS:GO — gör det enklare att spela med kontroll

1
Jibb Smarts kluriga och innovativa kod implementeras i CS:GO för bättre kontrollsupport.
Valve släppte nyligen en patch till CS:GO som tillåter spelare att använda Flick Stick. En innovativ och unik kod som arrangerar hur din spelkontroll styrs från spelutvecklaren Jibb Smart.

I det traditionella kontrollschemat kontrolleras rörelser med den vänstra analogspaken, och den högra för ens aim. Med Flick Stick är endast det horisontella aimet styrt av den högra analoga spaken medans den vertikala styrs av gyrokontroll.

Jibb Smart demonstrerade hur koden fungerar i CS:GO redan under 2019 med en DualShock 4-kontroll som har inbyggt gyro.



Nu har Valve bestämt sig för att implementera Flick Stick i CS:GO för att låta spelare använda det unika kontrollschemat som kan aktiveras genom att följa instruktionerna i patch-meddelandet från Valve.

- Flick Stick mode is now enabled in Options > Controller, as opposed to the SteamInput Configurator. Bind your Right Stick (or preferred aiming stick) to ‘Joystick Camera”; in the configurator.

Artikelbild: Jibb Smart/Youtube

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..