×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Transferrykte: Före detta Fnatic-kaptenen på väg till Team Finest

2
Tidigare Fnatic-stjärnan Maikil "Golden" Selim ryktas bli IGL i Team Finest-femman.
Maikil "Golden" Selim är på väg att bli signad till Team Finest enligt rapporter från Rush B Media.

Enligt källor till nyhetssidan ska den israeliska organisationen vara nära att signa den tidigare lagkaptenen i Fnatic. Även tidigare assisterande MOUZ-coach Colin "koi" Thor ryktas vara i slutskedet av att signas till organisationen som huvudcoach.

Goldens transfer till Team Finest är väntad efter att ha suttit på Fnatic-bänken i nästan fem månader efter att ha ersatts av brittiska Alex "ALEX" McMeekin. Trots Goldens katastrofala 2021 med Fnatic satsar Team Finest på hans stora vana och kunskaper som IGL som väntas lyfta det unga laget till nya höjder.

koi ska enligt rapporten fortsätta leda det nordamerikanska laget Davenport Panthers samtidigt som han gör sin europeiska comeback som Team Finests nya huvudcoach.

Med Golden och koi som nyförvärven i Team Finest skulle rostern se ut som följer:

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..