×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Tyska 1.6-ikonen får toppjobb hos BIG — ansvarar för CS:GO-divisionen

1
Den före detta Mousesports-profilen blir chef för BIG:s CS:GO-division.
Under åren 2003—2012 var Roman "Roman R." Reinhardt en välkänd profil inom CS-världen. Nu står det klart att profilen får ett toppjobb inom den tyska organisationen BIG.

Häromdagen meddelade BIG att Roman R. kommer att axla rollen som chef för BIG:s CS:GO-division. Tjänsten innebär att 38-åringen kommer att arbeta med organisationens sportchef Christian Lenz för att utveckla Tysklands starkaste organisation.

Under 1.6-eran representerade Roman R. bland annat Mousesports (numera MOUZ) och ALTERNATE. Under sin nästan tio år långa karriär vann han flera säsonger av den tyska ligan EPS Germany och lyckades år 2005 komma tvåa på ESWC efter att bland annat ha besegrat Ninjas in Pyjamas i gruppspelet.

Tjänsten som CS:GO-chef har varit ledig sedan Fatih "gob b" Dayik lämnade tjänsten för att leda organisationens Valorant-lag. Under de senaste åren har Roman R. ansvarat för BIG:s merchandise-avdelning.

Artikelbild: Pressbild/BIG

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..