×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

BIG värvar faveN i tysk rekordaffär — danska stjärnan ersätts efter fem månader

2
Enligt BIG:s vd ska affären vara den dyraste någonsin för en tysk spelare.
Den tyska organisationen BIG värvar Josef "faveN" Baumann från Sprout. Tysken ersätter den danska spelaren Nicklas "gade" Gade som anslöt till BIG så sent som i juli i år.

I ett pressmeddelande hävdar BIG:s vd Daniel Flinker att affären är den största någonsin när det kommer till en tysk spelare.

— Vi är absolut övertygade om att faveN, med sina enastående kvaliteter och ambition att spela på en världsklassnivå, är en perfekt matchning för BIG, säger Flinker i en kommentar.

Under senaste tre åren har faveN representerat Sprout och gått från klarhet till klarhet på servern. Under hösten var 21-åringen en stark bidragande orsak till att laget bland annat vann ESEA Premiers 39:e säsong, United Pro Series och ESL:s tyska mästerskap.

BIG:s femma inför 2022 är just nu:
Johannes "tabseN" Wodarz
Tizian "tiziaN" Feldbusch
Florian "syrsoN" Rische
Nils "k1to" Gruhne
Josef "faveN" Baumann

Niclas "enkay J" Krumhorn (coach)Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
Videokälla: ESL/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..