×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix vann ännu ett övertidsdrama i Fragleague — upp på delad förstaplats i gruppen

1
Det krävdes tre övertider innan Lilmix kunde ta hem segern mot SJ Gaming i Fragleagues högstadivision.
Svenskarna i Lilmix tog sin andra raka seger i Fragleagues högstadivision igår. Laget vann toppmatchen mot finska SJ Gaming med 2-1 i kartor.

Det var dock inte en enkel vinst för svenskarna. Efter två kartor var ställningen 1-1- och matchen skulle avgöras på Overpass. Och precis som i förra veckans Lilmix-seger mot Esport Harte kom avgörandet på övertid.

Efter 30 rundor var ställningen 15-15 och kartan gick till övertid. Först efter tre övertidsomgångar kunde Lilmix ta hem segern med slutsiffrorna 25-22.

— Det blev en rätt lång dag. SJ har alltid ställt till problem för oss så det är kul att få in lite nya matcher i vår rivalitet, sade Lilmix-spelaren Lilmix David "freddyyyw" Tönnäng efter matchen.

Segern innebär att Lilmix kliver upp på en delad förstaplats i grupp B av Fragleagues Top Division. Förstaplatsen delar svenskarna med det danska laget Dream som också har vunnit sina två första matcher i serien.

I högstadivisionens andra grupp var det svenskderby mellan Kappa Bar och Prima Esport, ett möte som Kappa tog hem med 2-1 i kartor. Även Lemondogs spelade match igår mot finska NYYRIKKI och förlorade med 0-2 i kartor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..