×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Storslam för s1mple och B1ad3 på Game Awards — nominerade till årets spelare och coach

1
Natus Vincere fortsätter plocka troféer, priser och nomineringar inom esporten.
Natus Vincere har återigen imponerat världen under årets gång med både en Grand Slam-vinst samt förstaplats av Majorn i Stockholm. Prestationerna har inte gått The Game Awards obemärkta.

Navi-stjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev har blivit nominerad till bäste esport-atleten 2021 efter årets bragder och sex MVP-titlar.

Den andra stjärnan att få en nominering är Navi-coachen Andrey "B1ad3" Gorodensky för bäste esport coach-kategorin. Med coachens insatser både i spelen och utanför spelen har han lyckats bygga ett Navi som inte är helt beroende av s1mple.

Med både stjärnspelare och stjärncoach som nominerade var det självklart att stjärnlaget också skulle bli nominerade under kategorin bäste esport-lag. Laget var tidigare under året högt nominerade under samma kategori på Esports Awards.

Artikelbild: Pressbild/PGL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..