×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Liquids oväntade svar på transferryktena — förlänger med NAF

2
Den kanadensiska 24-åringen kommer fortsätta i Liquid i tre år till.
Under de senaste veckorna har Team Liquid omgärdats av en mängd rykten gällande lagets framtida uppställning. Ett rykte som florerat ordentligt är att laget skulle vilja göra sig av med Keith "NAF" Markovic.

Nu visar det sig att ryktet inte stämmer. Efter en fin prestation från NAF i Blast Premiers höstfinaler gick Team Liquid igår ut med nyheten om att NAF förlängt sitt kontrakt med organisationen över 2024.


Förlängningen innebär att det är oklarare än tidigare vad som kommer att hända med Team Liquids femma till vårsäsongen. Under Blast Premiers höstfinaler bekräftade Jake "Stewie2k" Yip i en intervju med HLTV att det kommer att ske förändringar i femman inom kort.

Än så länge är det bara NAF som är 100 % klar för nästa års upplaga av laget.

Artikelbild: Stefan Romare

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..