×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

apEX i tårar efter sista Vitality-matchen — fick tröstas av James Banks

1
Det var en känslosam in-game leader som intervjuades efter uttåget ur Blast Premiers årsfinaler.
När Team Vitality slogs ut ur Blast Premiers årsfinaler av Natus Vincere i söndags innebar det inte enbart att det var slutspelat för fransmännen för året. Organisationen väntas göra stora förändringar i sin CS:GO-femma inför nästa år och det är därför troligt att förlusten mot Navi var den nuvarande femmans sista match någonsin ihop.

Det var därför en känslosam Dan "apEX" Madesclaire som intervjuades av James Banks efter matchen. När den 28-årige in game-leadern fick frågan om han var stolt över laget kunde han inte hålla tillbaka tårarna.

— Självklart är jag stolt, svarade apEX innan han brast ut i gråt och fick kramas om av James Banks.


Enligt källor till den franska nyhetssajten 1PV siktar Vitality på att plocka in Astralis-trion Emil "Magisk" Reif, Peter "dupreeh" Rasmussen och Danny "zonic" Sørensen till nästa säsong för att ersätta Richard "shox" Papillon, Jayson "Kyojin" Nguyen Van och Rémy "XTQZZZ" Quoniam.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..