×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska CS-spelarens vidriga paket — fick bajs(?) hemskickat

1
Gamerlegion-spelaren Alfred "RuStY" Karlsson fick ett vidrigt paket skickat hem till sig.
Under förra veckan möttes Gamerlegion-spelaren Alfred "RuStY" Karlsson av en inte så rolig överraskning i sitt hem. I sin post hittade han en påse med ett brunt avföringsliknande innehåll.

Bifogat på påsen kom ett meddelande med texten "Tjena Affe hoppas du kan avnjuta denna underbara kakan och glöm inte att köpa kev nästa picka runda".

RuStY själv verkar ha tagit det hela med ro. Efter upptäckten lade spelaren ut en bild av påsen på Twitter där han skrattar åt hela situationen. "Jag verkar ha fått en påse med bajs/äcklig jord skickad hem till mig", skriver han följt av ett gäng skrattemojis.


RuStY avslutade veckan med att leda sitt Gamerlegion till en andraplats i William Hill Cup. I övrigt deltar svensklaget just nu i ESEA Premiers 39:e säsong där Gamerlegion öppnat med två raka förluster.

Artikelbild: RuStY/Twitter och Pressbild/Gamerlegion

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..