×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Gambit satte stopp för Heroic bland teknikkaos och en illegal molotov

1
Vladislav "nafany" Gorshkov och kamraterna vrålade mer än Heroic hela vägen fram till 2-0-vinsten.
Förhandsfavoriterna Gambit Esports säkrar en 2-0-vinst i sin första match av BLAST World Final mot Heroic kantat av teknikstrul och en illegal molotov.


Matchen startade på Heroics kartval Inferno med en direkt dominans från Gambit-spelarna som vid sibytet hade plockat 14-1 i poäng. Trots teknikstrul där en Heroic-spelare mitt i matchen blev utkastad från servern lyckades laget bjuda på en lovande comeback.

Efter sidbytet kunde Heroic plocka hela 10 rundor men föll kort mot Dmitry "sh1ro" Sokolovs sylvassa aim och lagkapten Vladislav "nafany" Gorshkovs spelstrategi som kunde ta Gambit till16-11 på kartan.

Mötet fortsatte in på Gambit-favoriten Vertigo som matchens andra karta med mycket jämna resultat fram till sidbytet. Med en 8-7-ställning för dansklaget på CT-sidan blev inte T-sidan som väntat. Gambit tog övertaget på defensiven och avslutade kartan med 16-10.

Det var osäkerheter och oklarhet under Vertigos elfte runda då en "illegal molotov" kastades av inhopparen Johannes "b0RUP" Borup där elden spreds igenom både en vägg och golvet. Domaren beslutade först att rundan, som Heroic förlorade, skulle spelas om men efter några minuters diskussion kom lagen och domaren överens om att spela vidare.

Med Gambits vinst säkrad står de att möta Team Liquid i upper bracket semin på torsdag. Heroics förlust innebär ett möte i lower bracket mot världsettan Natus Vincere imorgon.

Artikelbild: Pressbild/PGL
Videokälla: V4 Future Sports Festival/Twitch

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..