×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Chockförlust för världsfemman — utslagna av olofmeister

2
Olof "olofmeister" Kajbjer fick revansch på världsfemman i IEM Winter.
Det danska storlaget Heroic åkte på en rejäl kalldusch i IEM Winter. Laget, som är rankade femma på HLTV:s världsranking, förlorade dagens lower bracket-match mot Faze Clan med 0-2 i kartor och är därmed utslagna ur turneringen.

Resultatet kommer minst sagt oväntat då Heroic kommer från en mycket stark period. Laget slutade på en delad tredjeplats i Majorn och slutade fyra i Blast Premiers höstfinaler. I Blast Premiers höstfinaler vann Heroic dessuom mot Faze Clan med 2-0 i kartor.


När matchen var över stod Faze Clans svenska spelare Olof "olofmeister" Kajbjers namn överst på den sammanlagda scoreboarden. Över de två kartorna skrapade olofmeister ihop 49 kills.

För olofmeister väntar nu en ny ödesmatch imorgon då Faze Clan ställs mot förloraren i matchen mellan Gambit Esports och Virtus.pro.

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..