×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

cadiaN: "Vi är det enda laget som kan slå Navi"

1
Heroics lagkapten Casper ‘cadiaN’ Møller tror att de är det enda laget som kan klå Navi.
Lagkapten och stjärnspelaren Casper "cadiaN" Møller från Heroic säger att de är det enda laget som kan besegra Natus Vincere i en intervju med Dexerto.

Under intervjun nämner cadiaN att om de hade mött Navi i en BO3-match så hade Heroic varit det enda laget som kunnat klå dem och att Navi är medvetna om det. Natus Vincere var oslagbara under Majorn i stockholm och förlorade inte en enda karta under turneringens gång.

"Förmodligen tänker fler lag på samma sätt som vi, men vi tror att vi är det enda laget som kan slå dem", säger han. "Jag tror att de vet det också, om jag ska vara ärlig."

Rasmus "sjuush" Beck sa även under en intervju med HLTV under Majorns gång att förlusten mot Navi var på grund av dem själva och inte för att ryssarna hade det bättre laget.

Det danska stjärnlaget kan få chansen att visa sin övertygelse om de kan besegra Faze Clan i första matchen av Blast Premier Fall-finalerna samt att Navi besegrar BIG i sin match.

"Jag skulle älska att möta dem, jag tror att det kommer bli en väldigt intressant match-up", säger cadiaN. "Vi såg att BO1-mötet på Majorn kunde ha gått hur som helst."

CadiaN avslutar intervjun med att säga att spelare i kalibern som Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Denis "electronic" Sharipov förtjänar sin Major-vinst men att det Heroic kommer göra allt för att krossa dem.

Artikelbild: Pressbild/PGL
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..