×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Finaldag i Blast Premiers höstfinaler — här är alla dagens matcher

2
Idag kronas vinnaren i höstfinalen.
Idag avgörs Blast Premier Fall Finals. Först ut idag är Team Vitality mot Astralis i Lower Bracket-finalen. Matchen spelas klockan 15:30.


Efter att Astralis igår kört över Heroic på andra kartan ser de ut att vara i bra form inför dagens match. De har även hemmapubliken på sin sida, och med den energin kan vi förvänta oss bra spelande från dem.


Vitality hade en tuffare gårdag. De mötte Natus Vincere i Upper Bracket-finalen, där de blev överkörda av Stockholm-major vinnarna. Om de kan vinna mot den danska femman får de dock chansen till revansch.


Vinnaren av Astralis och Vitatlity går vidare till finalen, där de möter Na'Vi. Na'Vi som har dominerat scenen på sistone är lätt favorittippade mot bägge lagen, men vilket som helst av de tre lagen kan vinna utan att det skulle vara någon skräll. Na'Vis Kirill "boombl4" Mikhailov säger själv att han gärna vill möta publikfavoriterna Astralis med deras nya lineup.

Natus Vincere vs. Team Vitality/Astralis
Finalen är schemalagd att starta klockan 19:30.

Artikelbild: Stefan Romare

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..