×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Danskt superderby ikväll — Heroic vann rysare mot Team Liquid

1
Heroic kunde med nöd och näppe ta hem segern mot Team Liquid.
Det blir ett danskt superderby i lower bracket-semifinalen av Blast Premiers höstfinaler. Det står klart efter att Heroic med nöd och näppe lyckades besegra Team Liquid med 2-1 i kartor.

Segern innebär att Heroic får möta Astralis inför ett kokande Royal Arena i ännu en avgörande match ikväll. Den matchen är schemalagd att starta klockan 19:30.


Matchen inleddes på Liquids kartval Overpass. Amerikanerna, som är erkänt starka på kartan, kunde också ta hem kartvinsten med 16-12 efter ett vattentätt försvar i andra halvlek.

På Heroics kartval Nuke var det Heroic-duon Martin "stavn" Lund och Rene "TeSeS" Madsen som var den avgörande faktorn när laget kvitterade matchen genom en 16-13-vinst.

Inferno blev sedan en ordentlig rysare. Liquid gick upp i en 11-8-ledning men med hemmapublikens stöd kunde Casper "cadiaN" Møllers mannar vända til kartseger med siffrorna 16-12.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..