×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Rejäl CT-comeback för Heroic — hemmahoppet klara för upper bracket-semi

1
Heroic vände 6-12-underläge till vinst på Nuke.
Hemmahoppet Heroic säkrar en plats i upper bracket-semifinalen av Blast Premiers höstfinaler. Det står klart efter att det danska laget vunnit mot Faze Clan med 2-0 i kartor.


Efter att ha vunnit en jämn batalj på Mirage med 16-14 var det dags för Heroics eget kartval Nuke. Där såg det länge mörkt ut för den danska femman och laget låg som mest under med 6-12 efter en svag första T-halva.

I den andra halvleken vände Heroic helt på steken. Trots att laget förlorade pistolrundan kunde Richard "Xizt" Landströms mannar vända matchen helt. Martin "stavn" Lunds försvarsspel var strålande när Heroic plockade nio raka rundvinster för att säkra segern med 16-13.

Nästa match i turneringen för Heroic blir mot vinnaren i mötet mellan Natus Vincere och BIG. För Olof "olofmeister" Kajbjer och Faze Clan väntar istället en tuff resa genom turneringens lower bracket.

Artikelbild: Kalle Strömgren
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..