×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Trots framgångarna — Astralis säljer es3tag till Cloud9

1
Astralis har under satsat stenhårt på att uttöka sitt lag med flera spelare. En av de spelarna som kom in i laget var Patrick "es3tag" Hansen som gjort succé. Han har stagit legat på toppen av tabbellen i laget. Trots detta väljer det danska laget nu att sälja spelaren till Cloud9.
Det danska laget Astralis har återigen tagit förstaplatsen av Hltv:s världsranking. Laget som nyligen vann ESL Pro League har nu dock valt att sälja en av sina spelare, Patrick "es3tag" Hansen. Spelarn som klev in i laget den 1 juli har presterat riktigt starkt och har oftat varit i toppen av tabbellen. 24-åringen kommer nu istället att ansluta sig till det nya laget som representerar Cloud9.

I och med detta är det nya Cloud9 färdigställt. Laget som kommer att delta i Flashpoint har tidigare plockat upp två stycken brittiska spelare, Alex "ALEX" McMeekin och William "mezii" Merriman. Förutom detta har de även plockat upp AWP-stjärnan Özgür "woxic" Eker samt den unga amerikanska spelaren Ricky "floppy" Kemery.

Cloud9
StorbritannienAlex "ALEX" McMeekin
StorbritannienWilliam "mezii" Merriman
TurkietÖzgür "woxic" Eker
USARicky "floppy" Kemery
DanmarkPatrick "es3tag" Hansen

SerbienAleksandar "kassad" Trifunović

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..