×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

shroud återvänder till Twitch

1
Den mycket populära streamern och före detta professionella CS:GO-spelaren Michael "shroud" Grzesiek kommer återigen att börja streama på Twitch. Detta efter att streamingsiten som han skrev ett exklusivt avtal med, Mixer, la ner tidigare i sommar.
Både Michael "shroud" Grzesiek och Tyler "Ninja" Blevins överraskade gamingvärlden under 2019 när de valde att lämna Twitch. Båda de två streamingstjärnorna, som under tiden var två av de största profilerna på Twitch, valde istället att gå till Mixer. Där skrev de båda exklusiva miljonkontrakt. Men tidigare i sommar offentliggjorde Microsoft att de valt att lägga ner Mixer. Både streamingstjärnorna var därför fria att gå vart det ville. Ninja har teststreamat på både Youtube och Twitch men har ännu inte offentliggjort vart han tar vägen.

Men någon som nu har gjort det är shroud. Under tisdagsnatten offentliggjorde det före detta CS:GO-proffset att han kommer tillbaka till Twitch. Den första streamen kommer att ske redan idag, onsdag 12 augusti. Streamen kommer att starta klockan 20:00 och man kan förvänta sig väldigt imponerande tittarsiffror för han som ofta kallats för "The King of Twitch".

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..