×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Efter missade Major-platsen — Complexity kickar sin danska stjärna

1
Den danske in-game-leadern blir en fri agent.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Igår avslöjade den danske spelaren Benjamin "blameF" Bremer att han inte längre är en del av Complexity Gaming.


24-åringen spelade för Complexity under två år, och till en början var den dåvarande femman stadigt uppe på den högsta nivån. Efter ett tag gick det dock neråt, och senaste tiden har laget inte lyckats producera några starka resultat. När de inte kvalade in till Stockholm Majorn verkar organisationen bestämt sig för att göra stora förändringar.

Sedan september har organisationen även släppt Will "RUSH" Wierzba, Kristian "k0nfig" Wienecke, och Valentin "poizon" Vasilev. För tillfället spelar Marcelo "coldzera" David som stand-in för laget, men då hans kontrakt bara gäller året ut är Complexitys framtid ett stort frågetecken.

På sin stream säger blameF att de senaste månaderna har varit hektiska, då han som IGL har behövt gå igenom alla kartor och strategier med många olika spelare efter sommarens lagändringar och stand-ins. Han avslöjar också att det inte var ett enat beslut att han skulle lämna organisationen utan att han blivit kickad.

Artikelbild: Pressbild/Complexity Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..