×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: s1mple spelar semifinal imorgon — besegrade ZywOo i kvarten

2
Det blir rivalmöte mellan Gambit och Natus Vincere i Major-semifinalen.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hans Natus Vincere är klara för semifinal i Majorn. Det står klart efter att laget besegrat ärkerivalen Mathieu "ZywOo" Herbauts Team Vitality med 2-0 i Majorns sista kvartsfinal.

Segern innebär att det blir ett CIS-derby i semifinalen imorgon. Regionens giganter Gambit Esports och Navi höll båda för favoritskapet i dagens kvartsfinaler och möter varandra imorgon i en riktig prestigematch.


Matchen började på Vitalitys kartval Dust2. Efter en jämn första halvlek kunde Navi rycka ifrån ordentligt på T-sidan i den andra halvleken. Ilya "Perfecto" Zalutskiy var fenomenal på kartan som slutade 16-11 till Navi.

På Nuke var det Vitality som öppnade starkast med ett stabilt försvarsspel. Trots att Navi vann pistolrundan kunde fransmännen gå upp till en 9-6-ledning i halvlek. Inledningsvis i den andra halvleken var Vitality starkast, men en serie starka CT-rundor gjorde att Navi kunde vända kartan.

Majordebutanten Valeriy "b1t" Vakhovskiy storspelade tillsammans med Perfecto och säkrade med sina 27 respektive 23 kills kartvinsten åt Navi med siffrorna 16-1

Vem är världens bästa CS:GO-spelare just nu?

561 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..