×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Så stöttas NIP-spelarna efter förlusten: "Ni ska vara stolta"

1
Efter Ninjas In Pyjamas hjärtskärande kvartsförlust mot G2 Esports överöstes spelarna av stöd på sociala medier. Här är några av reaktionerna.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Drömmen om en svensk Major-titel på hemmaplan gick i kras igår. Ninjas in Pyjamas förlorade sin kvartsfinal och är därmed utslagna ur turneringen.

Efter förlusten vällde stödet från vänner, fans och andra CS:GO-profiler in på spelarnas sociala medier. Här är ett axplock av de hundratals stöttande meddelanden som svenskarna fått.

Olof "olofmeister" Kajbjer följde matchen mellan NIP och G2 och valde efter matchen att hylla de unga svenska spelarna. "Ni ska vara stolta över det ni har gjort!", skriver legendaren på Twitter efter matchen.


Fnatic-stjärnan Ludvig "Brollan" Brolin valde att skicka lite kärlek till vännen Fredrik "REZ" Sterner efter matchen.


Dignitas analytiker Mikael "Sheddan" Mellström stöttade Linus "LNZ" Holtäng.

Även NIP-profilen Fredrik "JAEGARN" Kempf passade på att skriva några uppskattande ord till både Hampus "hampus" Poser och LNZ.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..