×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svaga T-sidor sänkte NIP — ödesmatch imorgon

1
Nu måste Ninjas In Pyjamas vinna morgondagens match.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Svenskarna i Ninjas in Pyjamas är riktigt illa ute i Majorn. Laget hade inte mycket att sätta emot världsfyran Gambit Esports i dagens 0-2-förlust.

Nu väntar en ångestmatch imorgon då svenskarna måste vinna för att nå Major-slutspelet. Vilket lag som svenskarna får möta är inte klart än, då det beror på hur dagens övriga matcher slutar.

Gambit är å andra sidan klara för slutspelet efter att ha vunnit två tidigare matcher mot ENCE Esports och Copenhagen Flames.


NIP fick en bra start som CT på Dust2, men föll sedan ihop totalt i den andra halvleken. Laget tappade en 11-4-ledning efter att ha fått sitt anfallsspel sönderläst.

Gambit-spelarna var steget före i nästan varje situation och Dmitry "sh1ro" Sokolov imponerade stort och plockade 32 kills totalt när Gambit till slut tog hem kartan med 16-13.

På NIP:s kartval Inferno fortsatte svenskarnas ha det svårt på T-sidan. Vladislav "nafany" Gorshkov och Sergey "Ax1Le" Rykhtorov var omutbara i försvarsspelet och NIP kunde bara skrapa ihop fyra ynka rundor i den första halvleken.

När NIP inte heller fick ordning på sitt försvarsspel i den andra halvleken var matchen över. Gambit tog hem de fem rundor som laget behövde för att säkra kartvinsten med 16-6.

Artikelbild: Pressbild/PGL

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..