×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Lilmix vann övertidsrysare — går upp som tabelletta i Fragleague-gruppen

1
Lilmix lyckades till slut besegra Esport Harte i lagets inledande Fragleague-match.
Igår drog äntligen Nordens största turnering igår. Tio nordiska lag gör upp om en prispott på 175 000 kronor och äran att titulera sig nordisk mästare.

Under gårdagen spelades tre matcher i gruppspelet och av de svenska lagen var det Lilmix som imponerade mest. Laget besegrade danska Esport Harte med 2-0 i kartor efter att ha vunnit på Inferno (16-14) och Overpass (22-19).

Svenskarnas starkaste spelare för gårdagen var Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm som var lagets bästa fragger i bägge kartorna.

Eftersom matchen mellan Lilmix och Esport Harte är den enda som spelats i grupp B av Fragleagues Top Division innebär segern att Lilmix toppar sin grupp. Utöver Esport Harte består gruppen av DREAM Gaming, SJ Gaming och Wizard esports.

I grupp A spelade både Kappa Bar och Prima Esport matcher igår. Lagen förlorade dessvärre sina matcher mot sina finska motståndare Exen Esports och NYYRIKKI.

Nästa omgång av Fragleages högstadivision spelas på söndag nästa vecka. Omgångens Twitch-sända match är Lilmix mot SJ Gaming. Matchen är schemalagd att starta klockan 16:30 på söndag och sänds på Fragbites Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..