×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Valves stenhårda regler på Majorn — coacher får inte jubla vid rundvinster

1
Coacherna får inte interagera på något sätt alls med spelarna utanför tactical timeouts.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Astralis coach Danny "zonic" Sørensen avslöjade igår att coacherna inte får säga någonting eller ens röra spelarna under matcherna i Majorn. De hårda reglerna kommer på Valves direktiv och innebär att coacherna endast får göra någonting i relation till spelarna under tactical timeouts.


Enligt Michal Slowinski, som varit domare under många stora turneringar, kan anledningen till regelskärpningen vara att admins oftast bara kan ett eller två språk. Detta innebär att coacher som talar andra språk kunnat ge direktioner under spelets gång under skenet att de bara hejade på sina spelare.


Många har reagerat stark mot regeln, och hävdar att det påverkar spelarnas och coachernas mentala stämning alldeles för mycket. En av kritikerna är den svenska coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg som i en serie tweets gav sin syn på de hårda reglerna.


Valve har ännu inte gått ut med något uttalande över regeln.

Artikelbild: Pressbild/PGL

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..