×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Äntligen dags för NIP i Majorn – här är alla inledande matcher i Legends Stage

1
Idag spelar äntligen de svenska stjärnorna i Ninjas In Pyjamas sina första matcher i CS:GO-majorn. Här är alla inledande matcher i Legends Stage.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Med Majorns första fas, Challengers Stage, färdigspelad kliver vi idag äntligen in i nästa fas av årets största turnering. Under dagen kommer hela 16 bo1-matcher att spelas och två av dessa kommer Sveriges stora Major-hopp Ninjas in Pyjamas att spela.



Svenskarna har seedats att möta den tyska organisationen MOUZ i lagets första match. Matchen är schemalagd att starta klockan 14:45, men då dagens matcher spelas löpande är det troligt att tiden för matchstart kan ändras.

Mouz är ett välbekant motstånd för Ninjas In Pyjamas och lagen har redan mött varandra två gånger i tävlingssammanhang under höstsäsongen. Ninjorna har vunnit bägge mötena med relativt god marginal vilket gör att svenskarna kan sägas vara favoriter att ta hem segern idag.

Under Challengers Stage har Mouz inte imponerat nämnvärt. Laget förlorade mot såväl Heroic som ENCE Esports, men lyckades till slut knipa en plats i Legends Stage efter vinst mot BIG i gårdagens avgörande match.

Mouz-spelaren Robin "ropz" Kool är den som imponerat mest för laget under turneringen. När ropz har en bra dag har Mouz en hög högstanivå, så fokus för svenskarna idag kommer med all säkerhet att vara att göra det så tufft som möjligt för estländaren.

Övriga inledande matcher i Legends Stage



Artikelbild: Stephanie Lindgren/ESL

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..