×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: Här är 5 tweets som summerar Majorns första speldag

1
Årets viktigaste turnering är äntligen i full gång. Här är fem tweets som summerar Major-inledningen.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Stockholms CS:GO-major kan mycket väl vara den mest efterlängtade turneringen någonsin. Här är fem tweets som summerar Majorns inledning.

The show must go on. Efter Astralis katastrofala inledning på turneringen fortsätter organisationen ge fansen inblick i vad som händer bakom kulisserna.

En öppningsdag helt fri från tekniskt strul har nog ännu inte skådats. Trots det var det många som var upprörda över att gårdagens första matcher startade senare än tänkt.

HLTV-profilen Zvonimir "Professeur" Burazin har varit med förr och berörs inte så mycket av småstrul med tekniken en första Major-dag.

Finn "karrigan" Andersen är den äldsta spelaren i turneringen, men levererar fortfarande på servern. Under den första speldagen var 31-åringen bäst på servern i Faze Clans två inledande matcher.

För första gången någonsin är Lettland representerade på en CS:GO-major. Den lettiska profilen Anastasija "Heccu" Tolmacheva uppmärksammar att de två lettiska spelarna i dag ställs mot varandra.

Copenhagen Flames-spelaren Fredrik "roeJ" Jørgensen var turneringens bästa spelare den första speldagen och laget var det som imponerade mest av alla i de två första matcherna. Det uppmärksammade organisationen på det här viset.

Artikelbild: Zvonimir "Professeur" Burazin/Twitter och Stephanie Lieske/ESL

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..