Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Virtus Pro vann övertidsrysare — säkrar plats i Legends Stage

1
Timur "buster" Tulepovs insats på Overpass var avgörande när Virtus Pro säkrade en plats i Legends Stage.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Virtus.pro säkrar en plats i Legends Stage. Det står klart efter att laget besegrat Team Spirit med 2-1 i kartor.

Matchen inleddes på Inferno och där var det VP:s otroliga CT-försvar som blev avgörande. Efter en jämn första halvlek vann ledde Mareks "YEKINDAR" Gajinskis sitt lag till åtta rundvinster i rad vilket gav VP kartvinsten med 16-7.

I den andra kartan var det Team Spirits tur att plocka fram en riktigt fin CT-sida. Efter en tung T-sida klev laget ut som ett helt annat lag på Ancient i den andra halvleken. Viktor "sdy" Orudjev var briljant när Spirit vände 5-10-underläge till vinst med 16-12.

Matchen avgjordes sedermera på Overpass och där krävdes det övertid innan VP kunde kamma hem segern. Timur "Buster" Tulepov avslutade kartan med 31 kills och var med det bäst på servern.

För Spirits del hänger nu allt på lagets sista match imorgon. Vinner laget imorgon blir det Legends Stage och vid förlust åker laget ur turneringen.

Artikelbild: Stephanie Lieske

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?