×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

KLART: Astralis-stjärnan gör comeback på Majorn — Bubzkji bänkas

1
Lucas "Bubzkji" Andersen bänkas av det danska stjärnlaget bara två veckor innan Majorn.
Astralis-stjärnan Lukas "gla1ve" Rossander kommer att spela CS:GO-majorn för laget. Det meddelar organisationen idag genom ett pressmeddelande.

Under den senaste månaden har gla1ve suttit på lagets bänk då han varit pappaledig. Istället för 26-åringen har Lucas "Bubzkji" Andersen spelat.

"Det är aldrig lätt att ta bort en spelare från startfemman och med Lucas (Bubzkji, reds. anm.) förstår jag att det kan uppfattas som orättvist. Lucas har varit professionell och alltid levererat sitt bästa både på och utanför servern", skriver Astralis sportchef Kasper Hvidt i pressmeddelandet.

Astralis är ett av de sex europeiska lag som spelat till sig Challenger-status och kommer att kliva in i turneringen i den första gruppspelsfasen som börjar den 26:e oktober.


Artikelbild: Pressbild/Astralis
Videokälla: Starladder/Twitch

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

2354 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..