×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenskduons succéresultat — klara för nästa ESEA Premier-säsong

1
Den svenska duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson krossade allt motstånd i ESEA Advanced-slutspelet.
Den israeliska organisationen Team Finest, med svenskarna Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson i laget, är klara för nästa säsong av ESEA Premier. Detta efter att ha vunnit ESEA Advanced-slutspelet på ett övertygande sätt.

Laget, som inte förlorade en enda match under slutspelet, besegrade lag som PACT, MAD Lions Nemiga Gaming och HONORIS för att nå finalen i slutspelet. Finalen blev ett returmöte mellan Finest och Nemiga Gaming som Finest lyckades vinna till synes bekvämt efter två kartvinster på Inferno (16-7) och Overpass (16-9).

Lagets bästa spelare under slutspelet var den bulgariske 24-åringen Martin "mar" Kuyumdjiev men även kreaz levererade riktigt fina prestationer i såväl semifinalen som finalen.

Svenskduon har bara varit en del av Team Finest i mindre än en månad, vilket gör prestationen extra imponerande.

Nästa säsong av ESEA Premier är schemalagd att starta i början av november. Sedan tidigare är svensklaget Gamerlegion klara för säsongen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..