×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskduons succéresultat — klara för nästa ESEA Premier-säsong

1
Den svenska duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson krossade allt motstånd i ESEA Advanced-slutspelet.
Den israeliska organisationen Team Finest, med svenskarna Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson i laget, är klara för nästa säsong av ESEA Premier. Detta efter att ha vunnit ESEA Advanced-slutspelet på ett övertygande sätt.

Laget, som inte förlorade en enda match under slutspelet, besegrade lag som PACT, MAD Lions Nemiga Gaming och HONORIS för att nå finalen i slutspelet. Finalen blev ett returmöte mellan Finest och Nemiga Gaming som Finest lyckades vinna till synes bekvämt efter två kartvinster på Inferno (16-7) och Overpass (16-9).

Lagets bästa spelare under slutspelet var den bulgariske 24-åringen Martin "mar" Kuyumdjiev men även kreaz levererade riktigt fina prestationer i såväl semifinalen som finalen.

Svenskduon har bara varit en del av Team Finest i mindre än en månad, vilket gör prestationen extra imponerande.

Nästa säsong av ESEA Premier är schemalagd att starta i början av november. Sedan tidigare är svensklaget Gamerlegion klara för säsongen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..