×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svensk kanonstart i ESEA Advanced-slutspelet — alla svenskar vann

1
Alla svenskar som tagit sig till ESEA Advanced-slutspelet vann sina inledande matcher.
Det blev en svensk succéstart i slutspelet av ESEA Advanced. Alla svenska deltagare lyckades vinna sina matcher och är därmed fortfarande kvar i slutspelets övre bracket.

Lilmix var det första svenska laget som klev in i slutspelet igår. Laget besegrade det brittiska laget Coalesce med 2-1 i kartor.

Näst på tur var Team Finest-duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson. Deras internationella femma lyckades också vinna sin match med 2-1 mot polackerna i PACT.

Sist ut av svenskarna i gårdagens slutspelsomgång var AURA. Laget var från början var tänkta att möta Young Ninjas i ett hett derby men efter att Young Ninjas dragit sig ur kvalet ställdes AURA istället mot portugisiska Offset i en match som AURA vann med 2-1.

Lilmix och Team Finest spelar sina nästa matcher på måndag klockan 20:30. Lilmix ställs då mot HONORIS och Team Finest möter MAD Lions. AURA kommer att möta 1WIN men det är i skrivande stund inte spikat när den matchen kommer att spelas.

Artikelbild: Luc Bouchon/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..