×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter IEM Fall-succén – THREAT hyllar LNZ och Plopski: "Helt fantastiskt"

1
Ninjas In Pyjamas-coachen Björn "THREAT" Pers hyllade sina unga spelare efter IEM Fall-vinsten.
Efter Ninjas in Pyjamas fantastiska insats i IEM Fall var NIP-coachen Björn "THREAT" Pers mäkta stolt över spelarnas insats. Efter finalen valde THREAT att hylla sina spelare och valde särskilt att lyfta lagets yngre spelare Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora och Linus "LNZ" Holtäng.

— Jag är riktigt stolt över grabbarna, framförallt att vi klarade av att hålla en konsekvent hög nivå, säger THREAT.

— Jag är extra stolt över ungdomarna, LNZ och Plopski. Särskilt LNZ som vi plockade upp från Young Ninjas för mindre än ett år sedan och som aldrig tidigare spelat CS:GO på den här nivån. Redan nu vinner han sin första stora turnering, det är bara helt fantastiskt.

Även lagets storstjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz stämmer in i hyllningskören.

— Jag är riktigt stolt över våra ungdomar. Vi spelade riktigt bra och jag tror att vi blev starkare som lag efter den här turneringen, säger dev1ce.

Nu är siktet inställt på Majorn som börjar om bara ett par veckor. Efter NIP:s fina insats i IEM Fall kliver laget in i turneringen med en Legend-status vilket innebär att laget är direktseedat in i den andra gruppspelsfasen.

— Nu blir det så klart ett par dagars vila efter den här långa turneringen. Efter det kommer vi gå in i ett stenhårt bootcamp före Majorn och förhoppningsvis kan vi ta tillbaka titeln till Sverige, säger THREAT.

Artikelbild: Pressbild/NIP

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

2344 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..