×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Ninjas in Pyjamas har säkrat en plats i Stockholms CS:GO-major

1
Fnatic var chanslösa i gårdagens rivalmöte mot Ninjas In Pyjamas.
Ninjas in Pyjamas visade igår kväll vart skåpet ska stå mot Fnatic. Svenskarna möttes på Nuke i en gruppspelsmatch i IEM Fall. Innan matchen ens startat började NIP med att trashtalka Fnatic på Twitter: “N in Fnatic stands for NO MAJOR.”

Kartan började med att Nicolai "dev1ce" Reedtz gjorde en ace i första rundan, vilket satte tonen för resten av kartan. Fnatic såg ut att ha en chans när de tog en tidig 7-3 ledning, men efter det lyckades de inte vinna en enda runda.

Dev1ce var den solklara MVP:n, med 92.7% röster i HLTVs omröstning och många lovord på Twitter. Dansken hade en K/D på 24/15, och landade på imponerande 1.74 på HLTVs performance rating 2.0. Fredrik "REZ" Sterner låg inte långt bakom med 1.38, medan resten av laget hade ett bättre än genomsnittligt uppvisande. Den enda som halkade efter något och inte briljerade på samma nivå var Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora.


Med denna vinsten säkrar NIP inte bara förstaplatsen i gruppen, utan de är också klara för Majorn i Stockholm. De har en match kvar i gruppspelet ikväll mot DBL PONEY klockan 18:00.



Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..