×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Andra raka vinsten för Mellz — toppar tabellen efter två omgångar

1
Melinda "Melzz" Blomqvists lag Isekaii har öppnat Underdog's League på bästa sätt.
Den svenska spelaren Melinda "Melzz" Blomqvists lag Isekaii går upp i delad serieledning i damturneringen Underdog's League. Detta efter att laget besegrat Join The Force Female med 16-5 på Inferno igår.

Segern är Isekaiis andra raka i turneringen och innebär att laget tagit maximalt antal poäng på de två omgångar som spelats.

Även Natalie "NAT" Sandell och hennes lag Team_JOE spelade sin andra match i serien igår. Laget förlorade dock sin match mot Visu Gaming med siffrorna 9-16.

Senare i veckan kommer Godsent, med Vanessa "Nessa" Ahlström i laget, att spela sin andra match i serien mot Nexus Ladies. I skrivande stund är den matchen schemalagd till på söndag klockan 16:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..