×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BEKRÄFTAT: Ninjas in Pyjamas fortsätter med LNZ

1
Ninjas in Pyjamas kommer att fortsätta spela med Linus "LNZ" Holtäng, i alla fall för ESL Pro League. Han har också chans att fortsätta om laget fortsätter att förbättra sig.
Idag startar ESL Pro League Season 14. Vi får dock vänta med att se något svenskt lag. Det mest svenska laget i turneringen, Ninjas in Pyjamas, spelar sin första match den första september. Där kommer de att ställas mot Team Liquid. Nu är det också klart att Linus "LNZ" Holtäng kommer att spela även denna turneringen.

Detta berättar lagets operativa chef Jonas Gundersen i en intervju med Hltv. Han hyllar där den unga talangen och säger att han ger laget firepower samt att han är väldigt smart. Han säger även att han kommer att spela många mer turneringar med laget om de fortsätter att förbättra sig.

Gundersen berättar även hur planen är för att använda akademispelarna. Han berättar att målet inte är att rotera en spelare konstant. Utan istället att hitta en stabil femma och sen se hur det skulle vara med sex, sju eller till och med åtta spelare i framtiden.


Artikelbild: Pressbild/Ninjas in Pyjamas

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..