×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Prima eSport plockar upp Denied: "Här för att etablera oss som ett topplag inom svensk CS"

1
Martin "PrimoFamilia" Mårtensson och Maikel "kMs" Yükcel har siktet inställt på topplaceringar i höstens upplagor av Fragleague och Elitserien.
Prima eSport har signat ett nytt CS:GO-lag inför höstsäsongen. Det är den tidigare organisationslösa femman i Team Denied, som bland annat vann den svenska divisionen av Fragleague i våras, som plockas upp av organisationen.

— När man får en chans att plocka upp en så här bra lineup som stämmer så bra överens med vår värdegrund så måste man slå till. Jag har följt dem under en längre tid och varit imponerad över deras resultat, säger Prima eSports vd Martin "PrimoFamilia" Mårtenssson om laget.

Primas coach Maikel "kMs" Yüksel ser fram emot att få representera laget under hösten.

— Prima eSport är en organisation som är erkända för att ha haft bra lag och riktigt bra spelare i sin organisation. Det är en organisation som står för fantastiska värdegrunder som vi också delar, berättar kMs.

— Vi delar verkligen uppfattningen om att vara emot mobbning och emot utanförskap. Så att dela något så fundamentalt och vara eniga i den tanken är extremt viktigt. Vi är superglada över att få vara en del av Prima!

Trots att femman kommer vara nykomlingar i såväl Fragleagues högstadivision och Elitserien är målsättningarna höga inför höstens turneringar.

— Våra målsättningar att växa som lag, att hela tiden ta oss framåt och verkligen visa att vi är ett lag att räkna med. Att vi är ett lag som är här för att etablera oss som ett topplag inom svensk CS.

— I höst har vi Elitserien, Fragleague och ESEA och i samtliga ligor så har vi som målsättning att ta oss till slutspel, säger kMs.

Prima eSports nya femma är:
Tim "Phaai" Lormén
Linus "Jujje" Heydorn
Tobias "Valpen" Grandell Johansson
Philip "fippe" Sjökvist
David "Brillo" Lehrman

Sverige Maikel "kMs" Yüksel (coach)

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..