×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

mouz NXT vinner WePlay Academy League — Young Ninjas chanslösa

1
Det blev ingen svensk seger i Kiev, Ukraina. Trots att Young Ninjas gick in med en kartas fördel i BO5-finalen så var det mouz NXT som vann.
Young Ninjas startade finalen av WePlay Academy League och de fick dessutom välja den första kartan. Efter den lätta matchen under dagen innan valde de att spela Mirage. Men om det var några som hade lärt sig från sina misstag så var det mouz NXT. De totalt krossade svenskarna på den första kartan och hade utjämnat matchen till 1-1, 16-2 blev resultatet på Inferno.

Näst på tur var Nuke och denna gången var NiP bättre i starten. Redan efter den fjärde rundan hade de fått fler rundor än på Inferno. Det blev en jämn halva som mouz gick vinnande ur med 8-7. Något speciellt under den första halvan var dock ett otroligt ACE från Tim "Mann3n" Isak. NiP kunde starta den andra halvan bra genom att vinna de tre inledande rundorna. Men där tog det stopp. mouz vände på kartan och vann den med 16-11.

Mann3ns sjuka ACE


Nu var det dags för Inferno och mouz fortsatte starkt. De tappade den inledande pistolrundan men kunde trots detta vinna sex rundor direkt därefter. Young Ninjas lyckades snygga till halvan och fick med sig sju rundor till sidbytet. Men T-sidan från det internationella laget var otrolig. De tappade endast två rundor till och säkrade kartan, och där med hela turneringen, med 16-9.


2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..