×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Fnatic Rising faller på målsnöret — missar finalen

1
Det blev inte fler svenskar i finalen. Fnatic Rising bjöd på en spännande match mot mouz NXT. De lyckades dock inte vinna matchens sista karta utan föll med jämna 14-16.
Vilket lag skulle få möta Young Ninjas i finalen av WePlay Academy League. Detta fick vi reda på i matchen mellan Fnatic Rising och mouz NXT. Allt startade på Nuke, mouz val av karta. De visade också direkt varför de satsade på just den kartan. Trots en kort period av bra spel på CT-sidan av Fnatic Rising så var det mouz karta, 16-7 till mouz NXT.

Näst på tur var Inferno. Laget med Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak har visat bra spel på pistolrundor under hela turneringen. Så var det även nu när de plockade den första under kartan. De tappade dock rundan som följde samt två direkt därpå. De lyckades dock vända halvan och fick med sig nio rundor till sidbytet. Väl där så var de ännu starkare och kunde lätt vinna kartan med 16-8.

Sista och avgörande kartan, Vertigo, blev den mest spännande. mouz vann den första pistolrundan men efter de kunde Fnatic Rising vinna fyra raka rundor. Men mouz NXT var starka på sin CT-sida och tappade endast en runda till under halvan, 10-5. Den andra halvan började började precis som den första, mouz NXT vann pistolrundan men Fnatic Rising kunde återigen vinna fyra rundor direkt därpå.

Nu började det bli riktigt spännande och lagen bytte rundor fram och tillbaka. Trots Kevin "kevve" Bohlins dåliga stats så var han instrumental i två rundor där han dels drog en 1on2-clutch på B samt kunde få kartan till 13-13 efter en kylig runda på A-siten.

Men mouz tog ledningen igen och Fnatic Rising kunde återigen utjämna det. Men där tog det stopp. När mouz fick 15 rundor hade Fnatic dåligt med pengar. De kunde inte ta matchen till övertid utan det var mouz som matchen med 16-14. De kommer nu att spela final mot Young Ninjas. Lagen möttes även under gårdagen. Då var det Young Ninjas som vann. Detta innebär att Young Ninjas går in i BO5-finalen med en kartas fördel.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..