×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Ukraina

Young Ninjas klara för final efter övertidsdrama — Mann3n och ztr storspelar

1
Young Ninjas är vidare till finalen av WePlay Academy League. Detta efter en riktig nagelbitare mot mouz NXT. En spelare som stack ut var Tim-Matthews "Mann3n" Isak som fick hela 37 frags under lagets comeback.
Young Ninjas valde att starta matchen mot mouz NXT på Inferno. De vann också de tre inledande rundorna men mouz var med i matchen. De var starkare under den första halvan och fick med sig nio rundor till sidbytet. Väl där höll de kvar kommandot och kunde stänga småninjornas karta med 16-11.

Näst på tur var Vertigo som startade väldigt stökigt. Efter att de bytt rundor fram och tillbaka tre gånger så kunde Young Ninjas vinna fem raka. Men det internationella laget ville inte vara sämre och vann sex raka, 8-7 till mouz i halvtid. Det var också mouz som startade bäst under den andra halvan med fyra raka rundor. De fortsatte starkt och helt plötsligt stod det 15-12.

Young Ninjas lyckades, efter otroligt spel av Tim "Mann3n" Isak, ta kartan till övertid. Mann3n fortsatte skina under övertiden och Young Ninjas lyckades vinna mouz kartval med 19-17. Det var också Mann3n som var starkast på Vertigo. Han slutade kartan med hela 37 frags.

Sista och avgörande kartan blev Mirage. Efter den tuffa övertiden så såg det ut som att mouz NXT tappat luften lite. Men någon som inte hade gjort det var Erik "ztr" Gustafsson. Han ledde laget till en bekväm seger med 16-5 och under denna korta match fick han hela 31 frags. Detta innebär att Young Ninjas är klara för finalen av WePlay Academy League.


5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..