×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest missar turnering — väntar nytt barn

1
Patrik "f0rest" Lindberg kommer inte att spela Gamers Without Borders med Dignitas, istället hoppar Simon "twist" Eliasson in för laget. Varför? Jo för att f0rest väntar ett nytt barn.
Dignitas startar idag sin resa i välgörenhetsturneringen Gamers Without Borders. Men turneringen är inte bara utan gränser utan även utan Patrik "f0rest" Lindberg. Detta är dock på grund av en mycket rimlig anledning. Den svenska superstjärnan inväntar nyligen ett nytt barn som kommer vilken dag som helst.

För att Dignitas ska kunna delta i turneringen hoppar Simon "twist" Eliasson in i laget. De spelar redan 16:45 när de ställs mot Furia Esports. Lagen i turneringen kommer inte att få några prispengar utan de pengar lagen vinner får de dela ut till en välgörenhet av deras val. Vi önskar all lycka till Dignitas men säger framförallt GRATTIS till f0rest!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..