×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Maikelele gör comeback på CS:GO-scenen – får ny roll som spelaragent

1
Nu ska Maikel "Maikelele" Bill hjälpa proffsen att förhandla fram trygga och lukrativa kontrakt.
Den svenske CS:GO-profilen Mikail "Maikelele" Bill gör nu en comeback på CS-scenen. 30-åringen meddelade under gårdagen att han blivit anställd av den norska esportagenturen ULTI Agency i rollen som spelaragent.

– Jag har alltid jobbat hårt för att jag och mina lagkamrater ska ha så bra och trygga kontrakt som möjligt, säger Maikelele i ett pressmeddelande från bolaget.

På Twitter skriver Maikelele själv att det finns gott om osäkra kontrakt i esportvärlden men att han ser fram emot att kunna hjälpa proffsspelarna.

Maikelele har en gedigen spelarkarriär bakom sig och har representerat storlag som Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och G2 Esports. På meritlistan står bland annat en vinst i Starladder i-League Starseries andra säsong år 2016 och en andraplats i Dreamhack Winter 2014 med NIP samt en vinst i Weplay! Forge of Masters andra säsong år 2019 med Godsent.




Artikelbild: Joao Ferreira/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..