×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Farligt beslut av Godsent — väljer att bänka Maikelele

1
Den svenska organisationen Godsent har valt att bänka sin enda svenska spelare, Mikail "Maikelele" Bill. Istället har de valt att ta sig till andra sidan av Öresundsbron och plocka upp den danska spelaren Asger "farlig" Jensen. Den enda svensken som nu återstår är coachen Jonatan "Devilwalk" Lundberg.
I november 2019 så återvände Godsent till Counter-Strike-världen. De plockade då upp laget som tidigare representerat SMASH Esports. Med i laget fanns det svenska AWP-spelaren Mikail "Maikelele" Bill som tidigare spelat för lag som Ninjas in Pyjamas och Faze Clan. Nu har dock svensken blivit bänkad av den svenska organisationen. Nu är det endast Kevin "kRYSTAL" Amend kvar från originallaget som då hette NoChance.

Istället har de nu valt att plocka upp den danska AWP-spelaren Asger "farlig" Jensen. Han har sedan slutet av 2018 varit en del av Copenhagen Flames. Men det är under de senaste månaderna som AWP-spelaren har imponerat, speciellt under ESL One: Road To Rio men även under Flashpoint 1. Den enda svensken som nu är kvar i Godsent är lagets coach, Jonatan "Devilwalk" Lundberg .

Godsent
TysklandKevin "kRYSTAL" Amend
FinlandJesse "zehN" Linjala
SlovakienMartin "STYKO" Styk
EuropaPavle "Maden" Bošković
DanmarkAsger "farlig" Jensen

SverigeJonatan "Devilwalk" Lundberg (coach)
SverigeMikail "Maikelele" Bill (bänkad)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..