×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas säkrar plats i akademi-ligans LAN-finaler

1
Båda svensklagen vann sina matcher i gårdagens omgång av Weplay Academy League.
Under gårdagen vann Young Ninjas mot brasilianska FURIA Academy med 16-11 på Overpass. Linus "nilo" Bergman var starkast på servern med 31 kills, och gjorde i 16:e rundan fyra fina kills med sin AK.

Young Ninjas kvalar därmed in direkt till LAN-eventet och har inför den sista omgången möjlighet att sluta etta, tvåa eller trea i tabellen.

Även Fnatic Rising spelade i går en avgörande match i Weplay Academy League. Om de hade förlorat mot Natus Vincere Junior hade deras chanser att kvala in för slutspelet minskat dramatiskt.

Efter att ha hamnat i underläge med 9-14 lyckades Fnatic Rising kvittera till 15-15. Matchen gick in i övertid, och Fnatic Rising vann matchen med 19-16 efter en övertygande CT-sida.

Iulian "regali" Harjău visade sig vara avgörande, med sina 33 kills, varav 22 stabila AWP-kills. På stream fick vi höra en bit av Fnatic Risings comms, där vår svenska Kevin "kevve" Bohlin gjorde starka calls som IGL.

Med denna vinsten går Fnatic Rising upp på en fjärdeplats i tabellen, och har därmed en god chans att göra Young Ninjas sällskap i LAN-eventet som spelas i Kiev den 27:e augusti.

Både Fnatic Rising och Young Ninjas spelar ikväll igen mot Astralis Talent respektive BIG Academy.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..