×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: 3 svenskar som kan hitta nytt lag under sommaren

1
Flera svenskar är på jakt efter nya lag att representera till höstsäsongen.
Under sommaruppehållet passar flera lag på att göra ändringar i sina laguppställningar, vilket gör att sommaren också är ett ypperligt tillfälle för spelare att hitta nya organisationer att representera.

Här är tre svenskar som för tillfället inte tar plats i en ordinarie femma som kan få ett nytt lag till höstsäsongen.

1. Tim "nawwk" Jonasson

Foto: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
Foto: Pressbild/Ninjas In Pyjamas.

Tim "nawwk" Jonasson har nu varit förpassad till Ninjas in Pyjamas bänk i snart fyra månaders tid.

23-åringen, som skrev på för NIP i början av förra året, har fortfarande kontrakt med den svenska organisationen. Då det är osannolikt att nawwk skulle kunna konkurrera ut Nicolai "dev1ce" Reedtz på AWP-positionen har laget dock öppnat för att släppa honom till en annan organisation.

2. Rasmus "kreaz" Johansson

Foto: Jak Howard/ESL.
Foto: Jak Howard/ESL.

Rasmus "kreaz" Johansson har för tillfället inte något kontrakt med ett lag och kan därför plockas upp helt gratis av en organisation.

Under vårsäsongen spelade kreaz i Apeks men bänkades i juni till förmån för lagets nye IGL Asger "AcilioN" Larsen. I början av juli gick 23-åringens kontrakt ut med Apeks och han har därefter varit på jakt efter ett nytt lag att representera.

3. Tim "Mann3n" Isak


Young Ninjas-spelaren Tim "Mann3n" Isak bänkades oväntat av organisationen i början av juni då han ansågs vara för gammal för akademilaget. Sedan dess har Mann3n letat efter en ny organisation.

20-åringen var en starkt bidragande faktor till Young Ninjas fina resultat under vårsäsongen och är enligt egen utsago ivrig att få fortsätta resan mot de största turneringarna.

Artikelbild: Pressbild/ESL och Ninjas In Pyjamas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..