×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

kevve inför första akademi-derbyt: "Har ganska bra koll på hur de gillar att spela"

1
Fnatic Risings coach och IGL Kevin "kevve" Bohlin ser rivalmötet mellan Fnatic Rising och Young Ninjas som vilken annan match som helst.
För många svenska CS:GO-fans är rivaliteten mellan Fnatic och Ninjas in Pyjamas en viktig krydda i supporterskapet. I kväll ställs de båda klassiska organisationernas akademi-lag mot varandra i Weplay Academy League.

Fnatic Risings IGL och coach Kevin "kevve" Bohlin tänker inte att mötet är något speciellt för laget.

— Nej, det är ingen speciell match för oss på det sättet. Kanske att jag och Peppe tänker lite på det eftersom vi möter svenskar, säger han.

— Både jag och Peppe har mött Young Ninjas tidigare. Vi vann mot dem i Elitserien två gånger, en gång i finalen och en gång i gruppspelet. Jag tror att vi har ganska bra koll på hur de gillar att spela.

Då Fnatic Risings femma fortfarande inte spelat särskilt länge ihop har laget inte förberett något särskilt inför just mötet med Young Ninjas.

— Vi har inte förberett oss på något speciellt sätt. Vi har inte spelat så mycket ihop så vi försöker spela så mycket vi kan, säger kevve.

— Den som sticker ut i deras lag är deras bästa spelare Anton "Sapec" Palmgren. Både jag och Peppe har spelat mycket med honom. Vi vet hur han spelar men det är ingenting vi kommer att tänka på.

Mötet mellan Young Ninjas och Fnatic Rising är schemalagt att börja i kväll klockan 19:00.

Vad tycker du om Fnatic Risings lineup?

274 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..