×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic fortsätter rasa i Sverigerankingen — Gamerlegion nu tredje bäst i Sverige

1
Gamerlegions fina avslutning på säsongen gör att laget går om Fnatic på Sverigerankingen.
HLTV:s världsranking uppdaterades häromdagen och för de flesta svenska lagen innebar uppdateringen en besvikelse. Sveriges högst rankade lag, Ninjas in Pyjamas, tappar fyra placeringar ned till en niondeplats på världsrankingen och Fnatic noterar med sin 47:e-plats sin sämsta placering sedan 2016.

Gamerlegions andraplats i Domination League gav laget en skjuts på rankingen. Alfred "RuStY" Karlssons femma återfinns nu på plats 41 i världsrankingen och går om Fnatic som Sveriges just nu tredje högst rankade lag.

I världstoppen kan vi notera att Gambit Esports inte längre är rankade etta i världen. Efter Natus Vinceres fina resultat i CIS-regionens RMR-turnering och IEM Cologne går Oleksandr "s1mple" Kostylievs lag upp som ny världsetta.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (9)
2. Dignitas (38)
3. Gamerlegion (41)
4. Fnatic (47)
5. Young Ninjas (57)
6. Apeks (72)
7. Galaxy Racer (76)
8. Lilmix (152)
9. Lemondogs (168)
10. Sverige AURA (183)

Är Dignitas bättre än Fnatic?

937 personer har röstat
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..