×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

BEKRÄFTAT: Här är Fnatics nya akademi-lag

0
Två svenskar får plats i Fnatics akademilag Fnatic Rising.
För två veckor sedan annonserade Fnatic att laget återupptar sin akademisatsning Fnatic Rising. Sedan dess har spekulationerna gått varma om vilka spelare som får chansen att bevisa sig i storlagets akademilag.

Nu har Fnatic äntligen annonserat Fnatic Risings nya lineup och organisationen väljer, precis som man gjorde år 2018, att satsa på en akademi bestående av både svenska och utländska spelare.

Laget kommer att ledas av 24-årige Kevin "kevve" Bohlin som varit analytiker åt Fnatics huvudlag sedan september förra året. Den andra svensken i laget blir Peppe "Peppzor" Borak, som också han varit en del av Fnatics huvudlag sedan april i år.

Utöver de två svenskarna består laget av portugisen Francisco "kst" Fragoso, tysken David "prosus" Hesse och den rumänske AWP-spelaren Iulian Iulian "regali" Harjău Harjau.

Laget spelar sin första match i kväll i Weplay Academy League. Matchen spelas klockan 21:00 och Fnatic Rising ställs då mot mouz NXT.

Fnatic Risings lineup:
Sverige Kevin "Kevve" Bolin
Sverige Peppe "Peppzor" Borak
Rumanien Iulian "regali" Harjau
Portugal Francisco "kst" Fragoso
Tyskland David "prosus" Hesse

Vad tycker du om Fnatic Risings lineup?

272 personer har röstat
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..