×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Succé för olofmeister — klara för semifinal efter att ha slagit ut världsettan

1
Faze Clan fortsätter att imponera i IEM Cologne.
Olof "olofmeister" Kajbjer är klar för semifinal i IEM Cologne. Detta efter att hans Faze Clan besegrat världsettan Gambit Esports med 2-1 i kartor.

Det internationella superlaget chansade i vetot och valde Ancient som första karta – ett val som länge såg ut att vara förödande då Gambit kopplade greppet direkt och gick till halvtid med ledning 11-4. En fantastisk CT-halva räddade dock Faze, som kunde ta ledningen i matchen efter att till slut ha vunnit Ancient med 16-13.

Gambit lyckades till slut vinna sitt kartval Overpass, efter att först ha tappat ledning 15-10 till övertid. Väl i övertiden var dock ryssarna snäppet vassare och tog hem kartan med siffrorna 22-20.

Avgörandet kom på Inferno och trots att Gambit vann bägge pistolrundorna var det Faze Clan som var det bättre laget. Faze gick till halvtidsledning med 9-6 och i den andra halvleken var Gambit aldrig nära att utmana laget. Slutresultatet på Overpass blev 16-9.i Faze Clans favör.

Nu väntar semifinal för olofmeister senare i kväll. Faze Clan ställs då mot CIS-regionens näst högst rankade lag Natus Vincere. Planerad matchstart är 19:15.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..